Adresa
Ako imate promo kod, unesite ga ovdje
  vidjet ćete posebne cijene i popuste dizajnirane samo za Vas.

Veselimo se svakom novom putovanju . . .

. . . kod nas su odmor i doživljaj na prvom mjestu!

Nikal d.o.o. putnička agencija osnovana je 2011. godine i otpočetka se nametnula kao lider u organizaciji putovanja u Tursku.

Sastavni je dio Nikal Travel Group B.V. sa sjedištem u Rotterdamu, Nizozemska. Grupu čine podružnice u Češkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji, Letoniji i Estoniji, a u planu su već i otvaranje podružnica i u drugim zemljama.

Nikal putnička agencija izvodi atraktivna putovanja u Tursku, Španjolsku, Portugal, Ujedinjene Arapske Emirate i Tajland.. 
 
Bez obzira na destinaciju ili vrstu putovanja posebnu pažnju posvećujemo najvišoj kvaliteti s odgovarajućim vrhunskim hotelima i odgovarajućom brigom o korisnicima. 

Vlastiti čarter letovi s Zagrebom kao polaznom lukom, omogućavaju jednostavan i udoban prijevoz do dalekih destinacija. Pouzdani transferi modernim i klimatiziranim autobusima u zemljama Vašeg putovanja garantiraju opušteno odvijanje programa. Tako bez stresa stižete na cilj Vašeg putovanja. Naši iskusni vodiči u suradnji s provjerenim lokalnim agencijama organiziraju i izuzetno zanimljive izlete na destinacijama.
S našim cijenama može si svatko priuštiti putovanje!

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s našim partnerima i sponzorima osigurali smo nenadmašiv omjer cijene i kvalitete.

Ukoliko nas još ne poznajete - iskušajte nas. Dozvolite da Vas razmazimo i osigurajte si Vaše putovanje iz snova.

Ugodan odmor i nezaboravno putovanje želi Vam
VAŠ NIKAL TIM.
 

Samo nekoliko od brojnih pisama naših putnika . . .  

. . . što govore naši klijenti nakon povratka s NIKAL putovanja.

Poštovana agencijo, zahvaljujem na prekrasnom putovanju u Tursku. Organizacija i hoteli za čistu peticu! sve što smo posjetili u Turskoj ostati će mi u dubokom sjećanju. Toliko prekrasnih lokaliteta i doživljaja.... Sve vrijedi doživjeti i iskusiti.....  
 
Ivan M..
Željela bih zahvaliti na prekrasnom putovanju od Zagreba preko Istanbula , pa do Antalije. Nemam riječi kojima bih zahvalila na nezaboravnom putovanju. Organizacija je bila vrhunska, vodići Halil i Zrinka su zaslužili maksimalne ocijene i više od toga. Bili su pravi profesionalci, tandem samo za poželiti na putovanjima. Organizacija VRHUNSKA. Svaki trenutak su iskoristili da vidimo maksimum, objašnjavali, trudili se oko nas. Bili su jako profesionalni, zabavni, nenametljivi, ugodni, krasni, topli, nezaboravni....... Fantazija. Turska predivna. U autobusu je bila atmosfera takva da bolja ni ne može biti. Svi smo bili kao jedan. Zabavno, lijepo, nezaboravno.....Preporučila bih svakome to putovanje.

Ljiljana K.
Poštovani, javljam vam se nakon provedenog  putovanja po Turskoj a preko vaše agencije.Bravo i hvala vam na za mene ugodnom putovanju. Ne postoji niti jedan detalj na koji bi vam ukazala a da ga morate promijetiti. Od samog dolaska na aerodrom (Zagreb)  gdje je bio vaš predstavnik , pa do Instambula gdje je išlo kao po vrpci. Vodići kao i šofer bili su (gospodićna Esma, gospodin Halil) toliko profesionalni, a u istom trenutku bili su nam prijatelji  i nadasve uvijek raspoloženi. Smještaji su bili odlični mislim na hotele , Program je fantastično sastavljeni u ovih 8 dana vidjelo se puno i pokazali ste nam lijepote Turske i na tome sam vam zahvalna, Preporučam se i u vašim daljnim putovanjima i pratiti ću vaše stranice i željno iščekujem nešto opet lijepo
Đurđica G.
Suprug i ja bili smo u Turskoj (Istanbul-Troja-Efez) od 26.02.2015.g. Bilo je prekrasno. Očekivala sam puno, ali dobila sam još i više. Naš vodič Ivana, žena se toliko trudila, ljubazna, topla, draga osoba - nemam riječi pohvale.
Kad se dojmovi malo slegnu, počet ćemo razmišljat o nekom novom putovanju (pogledat ćemo Vaše ponude). Ovo putovanje preporučit ću svim svojim prijateljima i poznanicima.
 
Do sljedećeg putovanja, lijepi pozdrav, Gordana!
Vratili se sa Tajlanda puni emocija i zadovoljstva upoznavši neke druge kulture i načine života koje do sada nismo imali priliku upoznati " uživo ". Pratiteljica Morana super cura, educirana, širokih horizonata i željna prenositi svoje poznavanje običaja i nama drugima. Šteta da nije sve trajalo par dana duže. Bankong,(kraljevsku palaču), trebalo bi razgledavati cijeli dan.  Hoteli,super. Šteta da nije bio boravak u Novotelu - Rayong - par dana više. Nadamo se da će Nikal za sljedeću turu pripremiti posjete Sjevernom Tajlandu .Što reći,SUPER.
Nada i Milivoj
Poštovani,

od 4. - 10. studenog 2014.  boravili smo u Daruvarskim Toplicama. Bili smo vrlo zadovoljni. Zahvaljujući obilascima predivnog parka i grada Daruvara uz  zanimljivo izlaganje lokalnog vodiča vrijeme nakon tretmana nije bilo dosadno.

Zahvalite strpljivim i uslužnim djelatnicima Daruvarskih Toplica. Moramo pohvaliti i dobru hranu i tretmane prilagođene svakom gostu. Ukupna ocjena – odličan.

Pozdrav ekipi  Nikala i želimo Vam već sada sretan Božić i na Novu godinu, te što više zadovoljnih kupaca.
 
Vera i Ivo K.

 

Fotografije su dekorativne i ne prikazuju stvarne osobe 
Zadovoljstvo korisnika
"Odlično!"
Pouzdanost | ljubaznost | kompetentnost

Anketu korisnika proveo Nikal d.o.o.
Ukupna ocjena:  4,51
Provjerili smo za Vas!
 • + pouzdanost
 • + ljubaznost
 • + kompetentnost
 • + zadovoljstvo korisnika
 • ----------------------------
  = Ukupna ocjena: 4,51

 • Poklonite nam Vaše povjerenje!
Radno vrijeme
 • Za sva pitanja ili komentare nazovite 
  nas na besplatni telefon!
 • Kontakt centar
 • Ponedjeljak - Petak 8:00 - 18:00
 • Subota 8:00 - 12:00
 •  
 •   0800 85 66

  Veselimo se Vašem pozivu!
Kontakt
 • NIKAL  d.o.o.
  Nadinska ulica 11
  10000 Zagreb

  Tel.: +385 1 5556850
  E-Mail: info@nikal.hr

 • ID: HR-AB-01-080761107

 •